The Self Made Class summit workshop masterclass vrouwelijke ondernemer mastermind coaching female entrepreneur the souk department academy
Elopement Morocco

ik wil mee!

the souk department organiseert workations sinds 2017 en was daarmee de allereerste. en 5 jaar later kunnen we er nog steeds geen genoeg van krijgen.

sleep

4 overnachtingen in een privé riad

ik wil mee!

Je krijgt een gedeelde kamer in een van de meest prachtige accommodaties van Marrakech voor 4 overnachtingen. Het beste? We hebben de hele accommodatie voor onszelf!

eat

Alle maaltijden tijdens de gehele trip

Alle maaltijden tijdens de gehele trip zijn inbegrepen. Dat betekent: 4 keer ontbijt, 3 keer lunch en 4 keer diner op de meest toffe hotspots!

work

Je komt op workation om AAN je bedrijf te werken, en geloof me, dat ga je doen tijdens de 2 uitgebreide workshops en 3 intensieve mastermind sessies door The Souk Academy.

see

Alle hotspots en hidden gems van Marrakech

Claimy woont in Marrakech en gaat je alle hotspots en hidden gems van Marrakech laten zien, inclusief een shopping & food tour!

brainstorm

5 dagen met Claimy om haar om feedback, strategieën, suggesties voor jouw bedrijf en alles over haar bedrijf te vragen. En daarbij natuurlijk ook nog 9 andere like minded vrouwen die je met alles helpen!

€1697,-

en natuurlijk een onvergetelijke ervaring en business buddies for life!

our workations are featured in

Testimonials

Aranka van der Voorden

Fabiënne Lindenbergh

"Deze workation met was de beste investering in mijn bedrijf ooit! Het programma, de workshops en de challenges waren geweldig. Je leert niet alleen veel over je bedrijf maar ook over jezelf, wat het zo ontzettend waardevol maakt. Ondanks dat je met een groep bent waarbij je niemand kent, voelt het al snel als een hechte vriendinnengroep. Iedereen was open en behulpzaam, wat ervoor zorgde dat je ook veel goede tips van de andere ondernemers krijgt. Al met al een geweldige week!"

"Ik ben meerdere keren met Claimy mee op workation geweest en zij heeft een gave die ik nog nooit in zo'n mate bij iemand anders gezien heb: de manier waarop zij een groep ondernemers bij elkaar brengt is super impressive. Daarnaast is ze een geweldige host, loopt ze in Marokko rond alsof ze een local is en is de kennis die je tijdens deze week opdoet van ongekend niveau."

Middag

maandag

Je komt aan op onze prachtige accommodatie. We hebben één van de allermooiste riads in heel Marrakech geselecteerd voor het verblijf. Dit is de plek waar we tot rust komen.

We checken je in in jouw kamer, je ontmoet je roommate en als je geacclimatiseerd bent kom je naar het dakterras voor de welkomstborrel. Daarna is het direct tijd voor de eerste mastermind sessie.

Avond

Claimy the souk department wedding planner workations coach host marrakech business retreat marokko morocco

Ochtend

dinsdag

We starten de dag met een heerlijk Marokkaans ontbijt op het dakterras van de riad, voordat we beginnen aan de eerste workshop.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om jouw persoonlijke strategie voor de komende 12 maanden te creëren. Je doet dit niet alleen, maar samen met de groep én Claimy helpt je. Zodat het helder is waar jij je op moet focussen, iedere maand (en week) weet waar je naartoe werkt en met een strategisch plan jouw doelen haalt.

Middag

Na de workshop genieten we samen van een lunch en is er even vrije tijd, zodat je lekker in de zon op het dakterras bij kunt komen van de intensieve business workshop.

Avond

We hebben een hele bijzondere avond gepland. We starten met een bezoek aan de lokale markt, waar we alle ingrediënten voor het diner kopen. Daarna gaan we aan de slag met Marokkaanse vrouwen, zij gaan jou namelijk de lekkerste Marokkaanse gerechten leren (zoals zij het ook van hun moeders geleerd hebben). Die we vervolgens gaan koken en uiteraard met elkaar gaan opeten.

Ochtend

woensdag

Doe mee met een heerlijke yoga sessie, als goed begin van de dag, voordat we weer gaan genieten van een heerlijk ontbijt samen.

Na het ontbijt is het tijd voor de tweede begeleide mastermind sessie. Je gaat samen met de groep aan de slag met een leefstijl/business/mindset check. Je leert hoe je met minder stress kunt ondernemen, hoe jij jouw productiviteit een boost geeft en met minder werken, meer omzet kunt halen.

Middag

Vervolgens is er even vrije tijd, voordat we Marrakech ingaan. Claimy neemt je mee naar haar favoriete sights, we genieten van de oude stad en gaan vervolgens op een heel idyllisch plekje lunchen.

Avond

Na de intensieve mastermind sessie en het ontdekken van Marrakech is het tijd voor een rustige avond. Daarom gaan we in onze riad genieten van een heerlijke maaltijd, waarna het tijd is voor movie night!

Workation Marrakech business retreat worktrip the souk department

Ochtend

donderdag

Na het heerlijke ontbijt, is het tijd voor de tweede workshop.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw money mindset en sales. We duiken super intensief in jouw prijzen, omzetten en sales. We kijken waar verbeterpunten liggen en maken een plan (en begroting) om mee aan de slag te gaan.

Middag

Na de workshop genieten we samen van een lunch, waarna het tijd is voor de secret souk challenge (die we ook nog even secret houden!). Vervolgens heb je weer even vrije tijd.

Avond

Onze laatste samen avond en save the best for last! We gaan uiteten bij Claimy's favoriete restaurant en nadat we daar heerlijk genoten hebben, gaan we naar een hele leuke bar voor een shisha & cocktails night!

Ochtend

vrijdag

Onze allerlaatste ochtend samen. We genieten nog een laatste keer van het heerlijke ontbijt op het dakterras.

Vervolgens is het tijd voor de laatste mastermind sessie. Je bent in één week super close geworden en je hebt nu forever een mastermind groep met like minded vrouwelijke ondernemers. In deze sessie gaan we een oefening doen die de basis nog meer zal versterken (tijdens workations in het verleden is er vaak een traantje gelaten!).

Daarna is het tijd voor de check out en nemen we afscheid van elkaar.

Nora ait chitt said:

dit wil ik!