Bruiloft bestemming: Magisch Marokko

Trouwen op een mooi landgoed in het buitenland met een prachtige zon die de gehele dag vult. In deze blog vindt je de mogelijkheden in Marokko voor jouw bestemming van je bruiloft! Al je dierbaren om je heen en een dag die niemand meer vergeet… een droom die vele vrouwen al vanaf jongs af aan hebben. Bij trouwen in het buitenland wordt al snel gedacht aan Italië of Frankrijk. Het beeld van een Franse wijngaard met prachtig witte stoelen. Maar ook het beeld van een pittoresk Italiaans huis, met een lange eettafel voeren de boventoon. Natuurlijk zijn het beide prachtige landen, maar een verborgen parel tussen al die romantische landen, is Marokko. Grote kans dat jij net als ik ook verliefd word op Marokko.

Bestemming bruiloft: Trouwen in een Riad

Door het grote aanbod van locaties in Marokko is er voor iedereen wat wils. Je kunt ervoor kiezen om een Riad af te huren, zodat je met al je dierbaren op dezelfde locatie kunt feesten en slapen. Riads liggen vaak in of dichtbij de Medina. De Medina is het hart van Marrakech (de oude stad) en er is altijd wat te beleven. De geuren, kleuren en prikkels die je ervaart zijn niet te beschrijven, en moet je echt zelf meemaken. Een riad is een goede optie voor kleinere groepen.

wedding marriage marrakech planner riad le jardin secret bride dress

Trouwen in de woestijn van Marokko

Op zoek naar een magische plek waar alles het gevoel uitstraalt van rust? Marokko beschikt over prachtige woestijnen, waar luxe kampen zijn gebouwd. Deze kampen bieden je de mogelijkheid om te trouwen, dineren, feesten op één plek. Een welkomstdiner in de woestijn is ook een goede manier om de toon te zetten voor de rest van je bruiloft. Want het uitzicht is werkelijk waar adembenemend.

bestemming bruiloft Terre des Etoiles wedding planner marrakech morocco marokko mariage desert agafay

Trouwen in een villa

Marokko beschikt over een aantal prachtige villa’s en landgoederen. Hier in zijn verschillende keuze mogelijkheden. Of je gaat voor een luxueuze villa, een traditioneel huis of een plek met een grote tuin: alles is mogelijk. Er zijn ook veel locaties waar meerdere villa’s verspreid zijn over het park. Zo heeft iedere gast zijn eigen plek, maar is iedereen toch dicht bij elkaar. De ultieme optie als je graag de gehele bruiloft op één plek wilt laten plaats vinden.

bestemming bruiloft Marrakech wedding planner marriage dar sadaka Morocco destination styling

Bestemming bruiloft: De kust van Marokko

Naast het binnenland, beschikt Marokko ook over een prachtige kustlijn gelegen aan de kust van de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de Atlantische Oceaan. De plaatsen aan de kust zijn vaak liefelijke pittoreske dorpjes. Trouwen met de zon die langzaam de zee inzakt is toch ultieme romantiek?

bestemming bruiloft Essaouira wedding planner elopement marriage morocco inspiration

Marokko biedt zo veel opties voor de bestemming van jouw bruiloft. Kun je niet kiezen wat je wilt? Verspreid dan het welkomstfeest, de trouwdag en de day after over verschillende locaties. Al verliefd geworden op alle mogelijkheden? Ik ben zou het fantastisch vinden om jullie te ondersteunen tijdens de organisatie van jullie droombruiloft in Marokko. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Get in touch! Of ontdek meer inspiratie op ons Pinterest account.

Share this story