The Self Made Class summit workshop masterclass vrouwelijke ondernemer mastermind coaching female entrepreneur the souk department academy

HEY, AMBITIEUZE ONDERNEMER

wil jij het laatste kwartaal van 2020 met een knaller afsluiten?

Voor velen van ons is 2020 niet gelopen zoals we bedacht hadden. Struggle jij er ook mee dat de doelen die je begin dit jaar hebt gesteld niet allemaal bereikt zijn? Misschien heb je er gedurende het jaar wel andere doelen aan toegevoegd, die goed gaan, maar heb je het idee om je sales doel te bereiken allang uit je hoofd gezet.

Hoe zou het voelen als het laatste kwartaal van 2020 je beste kwartaal van dit jaar wordt? Wanneer je blijft verkopen aan jouw ideale klanten, zonder dat het als verkopen voelt? Stel je eens voor dat jij je marketing zo on point hebt, dat het voelt alsof klanten vanzelf naar jou toekomen en ze niets liever willen dan jouw product of dienst kopen.

Je bent op de juiste plek.

WAT IS THE SELF MADE CLASS?

Tijdens The Self Made Class ga jij je focussen op persoonlijke en business groei. Je gaat deze twee weken aan jouw bedrijf werken. Groeien. Om te zorgen dat jij het laatste kwartaal van dit jaar met een knaller afsluit en meer verkoopt dan voorgaande kwartalen. Want deze editie staat het thema Marketing & Sales centraal!

DE MASTERCLASSES

31 AUGUSTUS - STEPHANIE SMOLDERS

Vergroot je zichtbaarheid en expert status met (betaalde) brand deals

2 SEPTEMBER - TINEKE ZWART

Creëer een consistente klantenstroom met een salesfunnel waarin je verkoopt vanuit verbinding

4 SEPTEMBER - MILOU SMIT

Zet Pinterest strategisch in voor jouw bedrijf met direct meer bereik en klanten

7 SEPTEMBER - ARANKA VAN DER VOORDEN

Succesvol verkopen uit je community

9 SEPTEMBER - LARISSA KAASHOEK

Strategische videomarketing voor meer ideale klanten aan wie je sneller verkoopt

11 SEPTEMBER - FASTFORWARD AMY

Bouw je authentieke authenticiteit & verkoop met je personal brand

The Self Made Class summit workshop masterclass vrouwelijke ondernemer mastermind coaching female entrepreneur the souk department academy

MAAR ER IS MEER...

Replays van alle masterclasses die tot een maand na datum beschikbaar blijven

Het is dus helemaal niet erg als je niet bij alle masterclasses live aanwezig kunt zijn, want je krijgt gewoon de replay toegestuurd. Daarnaast kun je met de replay de masterclass ook nog een keer bekijken, pauzeren en lekker meeschrijven.

Worksheets die bij de masterclasses horen met minimaal 5 opdrachten

De worksheets zijn een aanvulling op de masterclasses. Deze zorgen ervoor dat je de kennis meteen op een praktische manier kunt gaan toepassen binnen jouw bedrijf en dus direct het verschil kan gaan maken!

2 keer een zoom call met alle deelnemers (onze digitale Self Made Party!)

Zie dit als één grote mastermind sessie, waarin we met alle deelnemers van The Self Made Class een digitale meet up hebben! Uitbreiding van je netwerk en tijd om al je vragen te stellen aan mij, Claimy!

The Self Made Class summit workshop masterclass vrouwelijke ondernemer mastermind coaching female entrepreneur the souk department academy

DOE MEE MET THE SELF MADE CLASS

Je hebt twee keuzes. Of je sluit nu deze pagina en blijft dezelfde struggles houden, of je pakt deze kans en gaat aan de slag met jouw marketing en sales om het jaar met een knaller af te sluiten. What’s it gonna be?

Hi, ik ben Claimy

JOUW HOST TIJDENS THE SELF MADE CLASS

Ik ben Claimy Anthonissen, jouw host tijdens The Self Made Class. Host klinkt een beetje statig, vind je niet? Ik ben een marketing millennial die gek is op masterclasses, maar doordat ik er zo veel gezien heb, ook mega kritisch ben geworden in aan welke ik mijn tijd (en geld) besteed. Daarom heb ik voor jou mijn ultieme coaches en experts geselecteerd, die jou marketing en sales mindset en kennis binnen deze twee weken zo’n mega boost gaan geven.

Want die kunnen we allemaal wel gebruiken om 2020 met een boost af te sluiten, toch?

Het doel van The Self Made Class is om jou te helpen meer uit je bedrijf te halen. Met deze marketing en sales editie zorgen we ervoor dat verkopen niet als verkopen voelt, maar het leuk wordt en vanzelf gaat. Daarnaast leer je om funnels aan je bedrijf toe te voegen, zodat je met minder tijd, meer ideale klanten krijgt.

Markeer dus in je agenda: 31 augustus t/m 11 september, iedere maandag, woensdag en vrijdag om 10.00 uur! En kun je er een keertje niet live bij zijn, dan is dat helemaal niet erg. Binnen een uur na de masterclass krijg jij de replay toegestuurd die je nog een maand kunt terugkijken.

Het is tijd om strategisch met alle verschillende marketingaspecten aan de slag te gaan die een grote impact hebben op jouw ideale klant. Zonder dat het voelt alsof je het niet onder controle hebt en/of alsof je alleen maar aan het verkopen bent.

Let op: deze masterclasses zijn niets voor jou als je zelf niet bereid bent het werk te doen. De coaches geven jou de kennis die je nodig hebt, zorgen voor small steps zodat je direct een verschil kunt maken. Maar uiteindelijk ben JIJ de enige die het verschil maakt.

Na The Self Made Class:

– Heb jij je zichtbaarheid en expert status vergroot, zodat je met merken en bedrijven kunt samenwerken.

– Heb jij de basis staan voor je sales funnels en hoef je ze alleen nog maar in te richten.

– Haal jij meer traffic en klanten uit Pinterest.

– Bereik je meer ideale klanten die al een connectie met jou hebben door je video’s.

– Worden jouw volgers klanten omdat ze zo’n fan van je zijn.

– Weet je op een authentieke manier mensen te raken waardoor verkopen vanzelf gaat.

– Zit jij in een community van ambitieuze, vrouwelijke ondernemers die alles doen om hun doelen te bereiken.

Kortom; heb jij jouw marketing en sales strategie on point en verkoop je zonder moeite aan de allerleukste klanten. DE basis om 2020 af te sluiten en 2021 te beginnen!